PARTNERS

"'Bij elkaar komen is een begin. Bij elkaar blijven is vooruitgang. Met elkaar samenwerken is succes'. Een citaat van Henry Ford waar ik me goed in kan vinden wanneer je met andere collega's en partners elkaar kunt aanvullen en versterken. Ziet u mogelijkheden in een samenwerking? Dan hoor ik graag van u. Lees hieronder meer over mijn huidige samenwerkingspartners."

Cathy Samé Lottin

Samenwerking met trainers

Mascha Hoff

Esencia Training & Coaching

Mascha (1968) is sinds 2007 werkzaam als coach en trainer zowel in het Hoger beroepsonderwijs als in het bedrijfsleven. Mascha wordt ervaren als warm, rustig, zorgzaam, professioneel en veelzijdig inzetbaar. Ze heeft ervaring in het geven van leiderschapstrajecten, het begeleiden van intervisies, het faciliteren van retraites en individuele begeleiding. Haar expertise ligt in werknemers een gezonde balans te helpen krijgen en te leren handhaven tussen denken, voelen en doen. Ze is gecertificeerd Lifecoach, Mindfulnesstrainer, ELW trainer en Heartmathcoach.

Haar missie is een bijdrage te leveren aan een duurzame, gezonde wereld waarin mensen vanuit hun authenticiteit durven te opereren.

Ze werkt graag in samenwerkingsverbanden en gaat het liefst lange termijn relaties aan met collega’s, bedrijven en onderwijsinstellingen. Met Cathy van ArboWaves ondersteunt ze bedrijven en instellingen in het vergroten van de veerkracht van het management en de werknemers.

Daphne Wiersma

Hart aan het Werk

Daphne Wiersma richt zich met haar bedrijf op het hart van verandering. Zij leert individuen en teams praktische technieken om hun hoofd en hart te verbinden en hun innerlijk kompas te volgen. 'Hart aan het Werk' werkt met individuen, teams en/of organisaties die zichzelf willen ontwikkelen,  dreigen vast te lopen of een transitie doormaken die ander gedrag of andere vaardigheden vraagt. Daphne doet dit met training, coaching en supervisie.

Daphne is drs. (Algemene Sociale Wetenschappen), ze is gelicenteerd Heartmath-coach en groepstrainer, Geregistreerd supervisor bij de LVSC en Certified Professional van Jump Movement. Naast de hartcoherentietechnieken zet ze de Jump Movement-gespeksmethode in.

Haar missie is  de kwaliteiten van het hart te ontsluiten. Daphne: "De vonk van elke verandering is passie of juist frustratie, in elk geval een ‘heartfelt’ emotie. Organisaties kunnen veel meer gebruik maken van die kracht en kunnen plaatsen worden waar mensen met plezier werken, zich samen inzetten voor het grotere geheel." Bij events en trainingen werken Cathy en Daphne soms samen.

Samenwerking met bedrijven

RBOC Fort Markenbinnen.

Werken aan veiligheid.

RBOC Fort MarkenBinnen is een trainingsbureau op het gebied van bedrijfsveiligheid. Zij bieden cursussen en trainingen aan in bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, Brandveiligheid en Arbo-opleidingen. Zie www.fortmarkenbinnen.nl De samenwerking tussen Fort Markenbinnen en ArboWaves is gericht op het bieden van een totaalpakket aan bedrijfstrainingen zoals ergonomie, stressmanagement en fysieke belasting..

Hun trainingslocatie Fort-treffelijk is eveneens te huur voor evenementen, zie www.fort-treffelijk.nl

Kempers arbeidskundig advies.

Specialisten in complex verzuim.

Het doel van Kempers Arbeid is de loonschade te beperken als gevolg van ziekte, gebrek of ongevallen. Werknemers krijgen een gerichte, praktische aanpak waarin de arbeidsdeskundigen van Kempers Arbeid toewerken naar het optimaal benutten van het resterende werkvermogen. ArboWaves biedt bij bepaalde trajecten een toegevoegde waarde op het gebied van preventie en verzuimbegeleiding. Zie: www.kempersarbeid.nl

Kijk verder op de andere pagina's