WORKSHOPS

Lezingen & Masterclasses

informatief . innovatief . inspirerend

HeartMath® is een krachtige wetenschappelijke en ‘evidence-based’ methode voor stressreductie, prestatieverhoging, bewustwording en persoonlijke groei. HeartMath® is ontwikkeld door cardiologen en neurologen van het HeartMath® Instituut op basis van inmiddels 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het wordt wereldwijd toegepast door miljoenen professionals in organisaties, topsporters, muzikanten, piloten, astronauten, etc.

De kern van de HeartMath technieken bestaat uit het toepassen van bewuste en intelligente ademhaling en het bewust activeren van positieve gevoelens waardoor je je hartritme direct zichtbaar, meetbaar én voelbaar positief beïnvloedt.

In een lezing van 1 uur of een masterclass van 3 uur maakt ArboWaves de unieke toepassing van Heartmath zichtbaar.

De impact van stress

Chronische stress heeft een impact op ons brein

Stress is inmiddels beroepsziekte nummer 1 in Nederland en verantwoordelijk voor een derde van het werk gerelateerde ziekteverzuim. Gemiddeld verzuimen werknemers maar liefst 7,5 miljoen dagen per jaar ten gevolge van werkstress en dit kost werkgevers twee miljard euro, zo meldt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. ​Het motto van dit filmpje is: Krijg controle over stress voordat de stress controle krijgt over jou.

De kracht van het hart

Het psychologisch kapitaal verhogen door het hart

Elk mens heeft positieve eigenschappen waarmee ze hun uitdagingen en problemen aan kunnen gaan. Deze eigenschappen zijn optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen (self-efficacy). Het blijkt dat je deze eigenschappen ook kunt ontwikkelen, waardoor je meer zelfredzaam wordt. Uit onderzoek blijkt bovendien dat mensen met verhoogd psychologisch kapitaal minder stress en meer (werk)tevredenheid ervaren.​

Full impact Masterclass .

Arrangement op prachtige locaties.

De natuur en mooie locaties kunnen nét dat extra's geven aan een workshop of masterclass. ArboWaves heeft een uitgebreid netwerk voor het creëren van een totaal-arrangement op bijzondere locaties. Dit kan zijn: een kop-hals-romp boerderij in Friesland met jachthaven, een statig landgoed grenzend aan de uitgestrekte bossen, aan boord op een zeiljacht of puur eten en vergaderen in Waterland. Geef uw wensen door en wij regelen voor u een onvergetelijke dag!

"Elke keer opnieuw vind ik het prachtig om te zien hoe je het hartritme zelf kunt sturen en zichtbaar, meetbaar maar vooral voelbaar kunt maken. Daarbij kun je met eenvoudige oefeningen stress direct neutraliseren. Hoe je dat doet om in je kracht te komen voor optimale prestaties in je werk en leven, leer ik groepen in een masterclass."

Cathy Samé Lottin

Meer info of een offerte?

Stuur me een bericht


Mail me

info@arbowaves.nl


Bel me

+31 6 23 82 25 82


Vind me op Linkedin

Cathy Samé Lottin

Kijk verder op de andere pagina's