Dé optimale workflow

In 7 lessen met het Heartmath Stress Reductie Programma via (online) coaching


ArboWaves heeft als doel mensen, teams en organisaties te inspireren en te sturen op het gebied van stressreductie, vitaliteit en persoonlijke kracht. Dit doen wij door deskundig advies, coaching en masterclasses op basis van de meest recente wetenschap over de intelligentie van het hoofd en het hart volgens de Heartmath® methode.

Wat de werkwijze van ArboWaves zo uniek maakt is het gebruik van bewezen effectieve software dat oefeningen en resultaten direct meetbaar, zichtbaar en voelbaar maakt aan de hand van diverse hartmetingen via een infraroodsensor aan je oor.

Resultaten

In slechts 6 tot 9 weken

*De resultaten betreffen verschillende studies met in totaal meer dan 11.500 mensen die gedurende 6 tot 9 weken geoefend hebben met technieken en apparatuur van HeartMath

Verbetering slaap31%
Verbetering van rust39%
Vermindering van angst46%
Vermindering vermoeidheid48%
Vermindering depressiviteit56%

Werken aan veerkracht

(online) coaching met Cathy Samé Lottin

HARTBIOFEEDBACK
EFFECTIEF
MEETBAAR
EENVOUDIG

Ontstressen met een app via professionele en deskundige begeleiding. Met de HeartMath apparatuur kun je op een innovatieve manier je welzijn verbeteren door oefeningen, instructies en het zelf monitoren van je balans.

De Heartmath software maakt stress en ontspanning meetbaar en wetenschappelijk aantoonbaar door de hartritme variabiliteit en hartcoherentie te meten gedurende de oefeningen.

Een groot voordeel van het oefenen van de hartcoherentie is de eenvoud van de methode. De basistechnieken en vele tips zijn al snel toe te passen in de praktijk, toegesneden op de situatie van uw werknemer.

WORKFLOW volgens ArboWaves

WorkFlow refereert volgens ArboWaves aan een mentale toestand waarin een persoon in een positieve staat van zijn opgaat in zijn of haar werk en activiteit. Er is voldoende energie en synergie binnen de werkcultuur. De activiteiten worden succesvol en met plezier uitgevoerd in een staat van optimale balans tussen het lichaam, de hart-brein communicatie, emoties en gedrag.

Hoe? Je komt in een flow wanneer je coherent bent. Coherent word je wanneer je je sweet spot vindt. Je sweet spot vinden is nodig om op de golven van succes en vitaliteit te surfen. Alleen dan kun je in een (work)flow komen. Al deze elementen samen geven je veerkracht en kun je leren, bij ArboWaves.

Lezingen & Masterclasses

In-company of op bijzondere locaties

In een lezing van 1 uur of een masterclass van 3 uur maakt ArboWaves de unieke toepassing van Heartmath zichtbaar.

Wilt u een totaal beleving met een volledig health arrangement? Dat kan ook! In samenwerking met interessante partners uit mijn netwerk maken we een programma op maat voor u en bieden we u een onvergetelijke dag op een bijzondere locatie.

Online coaching

EFFICIENT

EFFECTIEF

LAAGDREMPELIG


Heartmath-therapeut Cathy biedt de mogelijkheid om de coachingsgesprekken zowel face-to-face te doen (bij de kennismaking en afronding) als via het beveiligd en gebruikersvriendelijk online coachingsplatform. (www.pluform.nl) Indien gewenst kan de coaching gedurende het hele traject in-company of op locatie plaatsvinden.

Wat is hartcoherentie?

MEETBAAR

DOELMATIG

WETENSCHAPPELIJK

Er zijn al meer dan 300 onafhankelijke onderzoeken gedaan naar het effect van hartcoherentie. De resultaten wijzen steeds weer in dezelfde richting: het regelmatige gebruik van hartcoherentie technieken leidt tot minder stress, meer vitaliteit, betere prestaties en meer controle over stressvolle situaties, ook bij een (hoge) werkdruk.

De Inner Balance app

EENVOUDIG

PERSOONLIJK

RESULTAATGERICHT

De Inner Balance Trainer registreert via een draadloze bluetoothsensor op een hele nauwkeurige manier de

hartcoherentie en hartritme variabiliteit (HRV). Via deze verschillende metingen krijgt de werknemer inzicht in zijn of haar stressniveau. De app is geschikt voor iPhone, tablets en Android toestellen en blijft ook na de coaching in het bezit van uw werknemer.

Heartmath Benelux

De specialist in hartcoherentie

Dit korte filmpje toont een interview met Robert Erdbrink (de directeur van Heartmath Benelux) en andere trainers over de methode, zienswijze, werkwijze en producten van Heartmath.

Cathy Samé Lottin

(Bedrijfs)oefentherapeut, trainer en

gelicenseerd Heartmath coach

DROOM . DURF . LEEF

Mijn missie is om een beweging te creëren van krachtige mensen die gelukkig, gezond en vitaal leven vanuit hun hart.​ Via lezingen en masterclasses vertel ik hoe dit te verwezenlijken is.

(ONLINE) COACHING

In mijn coachingsprogramma van 10 weken en 7 lessen krijgen werknemers dé tools voor beter energiemanagement, ontspanning, verhoogde concentratie en persoonlijke effectiviteit.

Wilt u meer informatie over het programma?

Neem contact op met Cathy

"Positief denken met je hersenen is zinvol, maar positief voelen vanuit je hart geeft een geweldige impuls aan de gezondheid en aan effectief en creatief functioneren."

Uit: 'Uw brein als medicijn' van prof. dr David Servan-Schreiber